Om oss

Vi är din kundvänliga installatör av solceller i Västsverige. Vi sköter allt från inköp av solpaneler till prospektering och installation hos dig som kund.

Vad innebär kundvänlig för oss?

Vi vet hur det känns att vara kunden som känner sig bortglömd eller bortprioriterad av hantverkare och entreprenader. Vi vet hur utsatt man kan känna sig när leverantören slänger med facktermer som man inte förstår och när prislappen blev högre än man förväntat sig. 

Det är ur våra egna erfarenheter som Soltjänst grundades varpå vi hoppas få möjligheten att överraska även dig som kund med hur kundvänlig en installatör av solceller egentligen kan vara!

Vi bakom Soltjänst

Soltjänst skapades utifrån två personer med två olika perspektiv. En av oss kom från elinstallation och inköp av solpaneler, och den andra från ett bolag som avsåg bli Sveriges kundvänligaste bolag. Med den samlade erfarenheten fanns förutsättningarna för en solcellsinstallatör så som den borde vara.

Jonathan Ruonakangas

Med lång erfarenhet från inköp och projektering av solpaneler till både privat- och företagsfastigheter kan Jonathan det mesta om hur man får till en effektiv solpanelsanläggning till bästa pris.

Karl Stolpe

Som tidigare produktchef på ett av Sveriges kundvänligaste bolag var allt från produktens egenskaper till informationsflöde och försäljning avgörande för en bra kundupplevelsen.